Inspiratie

Autotrack: binnen handbereik van de doelgroep

De auto’s op Autotrack staan bij bijna 4.000 autobedrijven. Een nieuwe of occasion kopen kan dus altijd dichtbij. Hoe maak je consumenten bewust van het feit dat een andere auto al zo dichtbij is?

Om dit vraagstuk op te lossen creëerden Autotrack en MobPro een strategie waarbij Autotrack (en dus ook een andere auto) letterlijk binnen handbereik van de doelgroep is.

Smartphonegebruikers in een straal van 10 kilometer rondom één van die bijna 4.000 autobedrijven zien, dankzij locatietargeting, een Autotrack advertentie. Door de dynamische banner ziet elke gebruiker de dichtstbijzijnde aangesloten autobedrijven bij hem in bijvoorbeeld Amsterdam, Doetinchem of Wapserveen. Zo is Autotrack niet alleen relevant, maar ook functioneel.

Wil jij, net als Autotrack, jouw doelgroep aanspreken met een relevante mobiele advertentie? Of wil je meer weten over locatietargeting of dynamische banners? Mail naar contact@mobpro.com of bel 0207028200. Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.