Nieuws

De lijstjes van 2016: 5x de minst gelezen artikelen

Het jaar 2016 is al weer voorbij. Hoewel we voornamelijk vooruit kijken, blikken we graag even terug. Vandaag zetten we de minst gelezen artikelen van het MobPro blog op een rij. Want, grote kans dat je ze gemist hebt dus!

#1 Data Op Dinsdag: millennials kopen vooral bloemen via smartphone
In de loop van het jaar introduceerden wij: Data Op Dinsdag. Elke dinsdag handige mobiele feiten. M-commerce groeit en groeit, maar wat kopen millennials nou voornamelijk via smartphone? Nou, bloemen dus! Dat vonden wij wel grappig, maar toch door zo weinig mensen gelezen.

#2 Mobile or die!
Terwijl de advertentiebesteding op mobiel groeit, zijn er weinig evenementen die gaan over mobiel adverteren. Daarom organiseerden MWG en IAB ‘Mobile or die’ en nodigde o.a. GfK, Facebook, Picnic en KLM uit om te vertellen over de impact van mobiel en met de laatste successen op gebied van mobile strategy en advertising.

#3 Zo herken een voorkóm je irritatie bij de mobiele consument
We hebben het allemaal over adblockers, maar er is weinig interesse voor het daadwerkelijk voorkomen van irritaties bij consumenten op smartphones. Dat vinden wij gek. Dus voilà: hier is-ie nog een keer.

#4 How-to: social sharing vanuit een display advertentie
Alleen omdat er een Facebook of WhatsApp button in jouw advertentie staat, wil niet zeggen dat consumenten jouw boodschap massaal gaan delen. Waarom zouden ze?

#5 Mobile ROI: de meest gemaakte rekenfout
En van de laatste steek je ook nog eens wat op. Zo maak je in 2017 niet weer dezelfde fout.

Maar deze mobiele campagnes en artikelen lazen jullie wél heel veel!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Tags:

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.