Inspiratie

Rabobank 360° Video-Experience: Toffe bijbaan met Dylan Haegens

Rabobank betrekt jongeren op een toffe manier, namelijk met een 360° Video-Experience met YouTuber Dylan Haegens.

Rabobank en de #1 influencer van het moment laten jongeren zien wat een toffe bijbaan is. Dylan werkte voor één dag bij de Baron 1898 in de Efteling. Samen met hem beleven jongeren de attractie, dankzij de 360° video.

Om naast Dylans trouwe achterban een bredere exposure te krijgen voor de 360° Video-Experience, kiest Rabobank voor een mobiele oplossing. Rabobank weet dat het moeilijk is om jongeren te betrekken via traditionele kanalen. De smartphone staat natuurlijk centraal in het leven van deze Digital Natives. Om die reden maakte MobPro, in samenwerking met Rabobank, de 360° video geschikt voor advertenties op smartphone. Zo zien jongeren de toffe Rabobank video, met de populairste YouTuber van nu, in een app of een site op hun favoriete device.’

Helaas pindakaas! In verband met de filmrechten mogen wij de 360° Video-Experience niet tonen. 

Wil jij, net als Rabobank, jouw specifieke doelgroep op een toffe manier betrekken bij jouw merk of product? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.