MobPro's Leesclub 55+ smartphone
Nieuws

MobPro’s Leesclub: 55+ massaal aan de smartphone

Lekker lezen met MobPro! Het team zet voor jou de meest enerverende artikelen van afgelopen maand op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot aan welles nietes-betogingen over het effect van influencer marketing. De selectie van deze maand:

#1 55+ massaal aan de smartphone
“Smartphones voornamelijk veel gebruikt door millennials of enkel on-the-go? Nee! Dit rapport van Deloitte laat eindelijk eens zien hoe Nederlanders smartphones gebruiken gedurende een dag, van millennials tot 55+”. – Milena, 55+ professional

#2 GFK:”Markt mobiele devices volledig verzadigd”
“De markt is verzadigd, bijna iedereen (die wilt) heeft een smartphone, tablet of e-reader! Surfen, bellen en mailen deden we allang massaal via mobiele apparaten. Nu gebruikt ook al meer dan de helft de smartphone voor online bankieren. Ook shoppen we aanzienlijk meer via smartphone. De consument is dus helemaal klaar voor mobile-centric bestaan. De vraag is: ben jij, als adverteerder, dat ook?” – Corinne, mobile-centric professional

#3 Advertenties hebben op Spotify grotere impact dan op radiozenders
“Au, die zal hard aankomen bij radiozenders. Maar komt dit uit de lucht vallen? Dat lijkt mij niet. Net zoals lineair tv-kijken, laten we ook niet meer voor ons bepalen wat we luisteren. Doordat we met de app op smartphone ook andere apparaten kunnen besturen, laten we muziek via Spotify (en dus ook de advertenties) door elke speaker om ons heen klinken”. – Danny, Spotify professional

#4 Trends you need to know for 2017

Volgende maand weer nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. Wil je op de hoogte blijven van de laatste marketingontwikkelingen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.