Inspiratie

NTI voegt reclamebereik toe met mobiel

NTI begrijpt dat mobiel centraal staat in het leven van de doelgroep. Daarom betrekt het opleidingsinstituut leergierigen niet enkel met een commercial op tv, maar ook op smartphone.

De mobiele campagne van NTI

Net zoals mensen graag opleidingen volgen wanneer het hen uitkomt, zo bepalen zij ook wanneer zij welke media consumeren. NTI begrijpt dat de smartphone daarin een centrale rol speelt, want die zit altijd in de zak van de consument. Om precies op dat moment op het netvlies te komen, kiest NTI voor een mobiele video-advertentie. Daarvoor zijn, in samenwerking met MobPro, de oorspronkelijke tv-commercials ingekort en geplaatst in een impactvol en mobile proof videoformaat.

Omdat NTI gelooft in de meerwaarde van goed opgeleide en zelfstandige vrouwen, wil het vooral jonge vrouwen  interesseren voor flexibel studeren. Daarom hanteren NTI en MobPro een audience targeting met als conditie dat enkel vrouwen tussen 20 en 35 jaar de NTI video zien. Echter, we weten dat de smartphone ook van de kids van jonge vrouwen hun favoriete speelgoed is. Daarom brengt MobPro de strategische restrictie aan waarbij kindertitels worden uitgesloten van de targeting. Zo realiseert NTI effectief impactvol reclamebereik bij een precieze doelgroep.

Wil jij, net als NTI, jouw doelgroep effectief bereiken? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.