Over ons

On tour: De mobiel van Jeremy Noya (Voetbal International)

De mobiel van On Tour: Jeremy Noya (Voetbal International)

Niets is zo persoonlijk als jouw smartphone. Jouw favoriete apps, foto’s, notities, muziek en contacten allemaal in dat kleine apparaatje. Deze week een uitstapje buiten de deur met de mobiel van Jeremy Noya van Voetbal International.

De mobiel van On Tour

‘De mobiel van’ gaat on tour! We smullen niet alleen van de mobiele inhoud van de MobProbians, maar gluren ook graag in het mobieltje van een ander. Jeremy Noya bijt het spits af.

Als manager digital trading bij Voetbal International is hij bij elk marktoverleg, borrel of partijtje het zonnetje huis. Blijft deze reputatie overeind staan als we in zijn mobiel kijken of verhuld het zijn ware aard?

Jeremy, je hebt een wielrenfoto op jouw toegangscherm. Ben je verbaasd als ik zeg dat ik iets met voetbal verwachtte?
“Nee hoor, maar wielrennen is mijn favoriete sport. Eerder fietste ik altijd meerdaagse wedstrijden over de hele wereld, bijvoorbeeld in China. O, wat vond ik dat heerlijk! Nu kan ik het helaas niet meer combineren met mijn werk. Dus sinds kort zit ik weer in een voetbalteam. Dat is toch wel even wat anders hoor. Ik word de he-le dag door bestookt met appjes uit de appgroep van het voetbalteam. Moet je kijken, nu stuurt een gast wéér van die vieze troep.. Nee, laat maar. Dit wil je niet zien..”.

MobPro mobiel adverteren de mobiel van Jeremy Noya Voetbal International

Het verrassende toegangscherm van de mobiel van Jeremy.

In de wandelgangen heb ik gehoord dat je een actieve Snapchatter bent. Ben jij de enige 30+’er die Snapchat begrijpt, ben jij een echte digital native?
“Zeker. Het leven wordt zo makkelijk door alle digitale oplossingen. Dit vinden jullie natuurlijk prachtig om te horen, maar ik doe dus echt álles met mijn telefoon. Inchecken, boarden en vliegen met mijn smartphone, hoe deden we dat vroeger?! Snapchat gebruik ik voornamelijk om te communiceren met mijn dochter. Tot gisteren had ik nog veel meer apps, maar ik moest er een hoop verwijderen, omdat het geheugen vol was”.

MobPro mobiel adverteren de mobiel van Jeremy Nota Voetbal International

Het meest waardevolle bezit op Jeremy’s telefoon. Zijn dochtertje met een Valentijnskaart voor hem.

Wat is de volgende app die je gaat verwijderen?
“Bij de volgende ronde gaat Shazam eraf. Eerder wilde ik nog wel eens weten welk nummertje er op de radio afspeelde. Tegenwoordig met Tidal, zoiets als Spotify, luister ik nooit meer radio. Waarom zou ik? Ik luister alleen naar mijn favoriete muziek en ze weten ook precies wat ik nog meer leuk vind. Bovendien brengt Tidal een groot voordeel met zich mee: het heeft wél Taylor Swift!”.

Wacht even, ik val van mijn stoel. Jeremy, jij hebt een adblocker!?
“Ik vind het stiekem wel relaxt. De usability van de meeste mobiele websites is al belabberd en met advertenties nog veel meer. Ik irriteer me aan de hoeveelheid van de advertenties, de mis-relevantie en die verschrikkelijke layers. Mijn eerste taak bij VI was dan ook het terugbrengen van het aantal placements en type advertenties, zoals de layers.

Kort geleden heb ik een enquête uitgezet op de VI kanalen. Maar liefst 20% heeft een adblocker en waarom denk je? Omdat ze de layers zo irritant vinden. Dus ook al heb ik de irritante advertenties zelf niet, ik heb er wel last van. Daarom moeten we er samen alles aan doen om de markt beter te maken”.

Ga ik nog meer lijken uit de kast trekken door verder in je mobiel te kijken?
“Hm.. Mijn secret Temptation Island verslaving valt nog wel mee, maar mijn creditcard historie hoef je daarentegen écht niet te zien. Ik ben gewoon té impulsief. Zo vind ik het heerlijk om een weekendje all out naar een spa te gaan. Als ze me dan strikken met nog een extra’tje zus en zo, dan ben ik er helemaal bij!”

Oké, voldoende! Laten we het erbij houden dat je een pro-adblocker professional bent.

Wil jij een kijkje achter de schermen en meer zien van ons? Wij zijn all mobile everything! Volg ons op Instagram (@mobpro.amsterdam) en gluur met ons mee.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.