MobPro Mobile Professionals Greetz Valentijnsdag mannen
Inspiratie

Greetz redt mannen op Valentijnsdag met mobile advertising

Greetz redt dit jaars Valentijnsdag van vele mannen met een mobiele shake banner.

Greetz redt Valentijnsdag met mobiel

Gelukkig leven we in een wereld waarin smartphone onze Valentijnsdag op de valreep kan redden. Zo heeft Greetz alle verrassingen in huis waarmee je, via jouw telefoon, jouw Valentijn kunt verrassen. In samenwerking met MobPro schiet Greetz de romanticus te hulp met een Valentijnscampagne op mobiel.

Shake banner voor mannen en vrouwen

Daarvoor gaan Greetz en MobPro strategisch te werk. In de week voor Valentijnsdag zien gebruikers een shake banner waarmee zij door het Greetz Valentijnsassortiment schudden. Omdat mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, zien mannen en vrouwen twee verschillende advertenties. Mannen schudden door leuke verrassingen die vrouwen erg waarderen. Vrouwen zien op hun beurt cadeaus die mannen interesseren.

Mannen klikken vaker op Valentijnsadvertentie

Exact diezelfde mannen en vrouwen zien later een GIF banner in lijn met TV-commercial van Greetz. Hoe dichterbij de Grote Dag der Liefde, hoe meer concreet de herinnering naar gebruikers wordt. Met name voor mannen blijkt de hulp van Greetz het meest relevant. Daar signaleren we namelijk een hogere click-through-ratio dan bij vrouwen.

Bevestigt het resultaat de vooroordelen ten opzichte van de romantische aard van de man? Dat laten we in het midden. Één ding weten we wel: deze effectieve strategie van Greetz zorgt voor de volmaakte Valentijnsdag van legio mannen en vrouwen in Nederland.

Wil jij, net als Greetz, jouw doelgroep op unieke wijze betrekken bij jouw merk? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.