Nieuws

MobPro’s leesclub: de winners & losers in de top van de markt

Lekker lezen met MobPro! Het team zet voor jou de meest enerverende artikelen van afgelopen maand op een rij. Van de winners en losers in de top van de markt tot de strijd tussen Facebook en LinkedIn. De selectie van deze maand:

#1 De winners & losers in de top van de markt

Er wordt kritisch gekeken naar VR en of dit wel de toekomst heeft. Daarnaast worden er kritische noten bij Snapchats beursgang gezet. Kortom 2 hippe trends die vanuit een ander perspectief worden bezien met goede argumenten. Sowieso is dit platform, L2 een interessante bron van markt trends en analyses. – Diederik, mobile professional

#2 De legendarische Nokia 3310 zal waarschijnlijk terug komen deze maand

“Deze unbreakable heeft een batterij die wel 5 dagen mee gaat. Is dit een gevaar voor onze business? Nee natuurlijk niet! Naar verwachting wordt het toestel met name gebruikt als men een batterij zuinig apparaat nodig heeft naast hun smartphone. Ik ga er ook één aanschaffen, kan ik mijn vriendinnen altijd terug vinden op festivals als mijn smartphone leeg is”. – Esther, batterij professional

#3 Facebook gaat de strijd aan met LinkedIn

“Facebook opent de aanval op LinkedIn. Ik ben benieuwd of ik mijn LinkedIn-pagina alweer kan verwijderen over een tijdje. Vooralsnog kunnen alleen Amerikanen en Canadezen de nieuwe feature uitproberen. Desalniettemin, maak je borst maar nat LinkedIn”. – Jim, social professional

#4 Geen beveiligde verbinding bij stemhulpen

“Privacy is een hot topic, ook in deze Verkiezingstijd. Alle partijen roepen dat onze gegevens niet op straat mogen komen te liggen. Toch biedt het gros van de stemwijzers geen beveiligde verbinding aan. Hierdoor ligt jouw politieke voorkeur voor het oprapen”. – Rob, privacy professional

Volgende maand weer nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. Wil je op de hoogte blijven van de laatste marketingontwikkelingen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.