@MWC 2017

MWC: Gadgets & SSP’s

Buenos dias! Vandaag betreden we de mobile jungle in Barcelona, namelijk het Mobile World Congress. Dominiek neemt ons mee in de gadget speeltuin van het congress en voelt een aantal SSP’s eens stevig aan de tand. Wat kunnen we verwachten in 2017?

Gadget paradijs

Tijdens het Mobile World Congress lanceren merken als Sony, Samsung en Nokia hun nieuwste toestellen. Zo zou Nokia opnieuw de 3310 lanceren en Sony het toestel met het scherpste beeldscherm ooit. Natuurlijk wippen we ook even langs de voice-driven-systemen, smartwatches en hoe is het toch met de Snapchat Spectacles?

Rondvraag SSP’s

Hoewel het duidelijk is dat mobiel de toekomst is, is het lastig te voorspellen hoe mobile eruitziet over vijf jaar. Hoe gaat de industrie ervoor zorgen dat adverteerders op een effectieve manier hun doelgroepen bereiken, zonder dat zij zich druk maken over kwaliteit en fraude?

We vragen Rubicon, Improve Digital en DoubleClick naar hun visie op de mobile future. Wat kunnen we van hen verwachten het komende jaar en wat wordt het buzz woord in 2017?

Volg ons!

Volg MobPro tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Bekijk in de loop van de dag video’s op de blog of volg ons real-time achter de schermen via Instagram (@mobpro.amsterdam).

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Tags: , ,

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.