@MWC 2017

MWC: De toekomst van apps – Interview App Annie

Is de app op zijn retour? We vragen aan Martje Abeldt van App Annie wat marketeers kunnen verwachten van apps in 2017.

App Annie: De toekomst van apps

In de huidige connected wereld is er voor alles een mobile app beschikbaar. App Store en Google Play bieden allebei maar liefst 2 miljoen apps aan de smartphonegebruiker. Kunnen gebruikers de voortdurende stortvloed aan apps nog aan? Of zijn zij app-moe? In een interview met Martje Abeldt van App Annie vraagt mobile journalist Diederick wat marketeers kunnen verwachten van apps in 2017.

Wil je meer weten over hoe jij jouw app kan inzetten om jouw doelgroep te betrekken bij jou merk? Of raak je niet uitgepraat over app tracking of app marketing? Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Bekijk hier alle hoogtepunten van het Mobile World Congress 2017 in Barcelona.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.