Inspiratie

Bavaria stilt de dorst met mobile vertical video

Bavaria vult haar brede assortiment aan met de introductie van de frisse Bavaria 3.3%. MobPro en Bavaria zetten een mobile vertical video in om millennials te prikkelen.

MobPro weet dat een video de way to go is om bewustwording te creëren bij je doelgroep. Bavaria zet dan ook zowel een halfpage video als een interstitial in. De beeldschermvullende interstitial laat mobiel Nederland tussen 18 en 35 jaar dorstig achter. Bij de halfpage video wordt dezelfde video vertoond.

 

 

Ook zin in een mobiele borrel? Kom eens langs in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.