Inspiratie

VONQ en Adecco: Intelligente locatietargeting

Het online recruitmentbureau VONQ en MobPro slaan de handen in één voor een mobiele campagne voor Adecco. Middels scherpe locatietargeting op universiteiten in de regio groot Amsterdam zoeken de perfecte kandidaten voor vacatures van Adecco voor een grote speler op Schiphol.

Voor studenten die op zoek zijn naar een bijbaan biedt deze organisatie een scala aan vacatures. Adecco betrekt studenten bij de uitdagende vacatures door hen aan te spreken via hun favoriete device, namelijk hun smartphone. Adecco staat echter voor een uitdaging, namelijk: Hoe bereik je exact die studenten op universiteiten?

Exact op het juiste moment aanwezig

Locatietargeting voert de hoofdlijn in de strategie om studenten te betrekken bij de Adecco vacatures. Studenten, tussen de 18 en 35 jaar, zien de mobiele advertentie indien ze zich binnen een straal van 250 meter van de door Adecco uitgekozen universiteiten bevinden. Zij zien een halfpage advertentie met de mogelijkheid om in slechts één klik te solliciteren.  

Daarnaast hanteert MobPro tevens een tijdtargeting, waarbij de uitingen enkel getoond worden tussen 09:00 uur ’s ochtends en 17:00 uur ’s middags. Immers, de meeste studenten vind je in de avonduren niet meer op scholen. Zo is Adecco exact op het juiste moment aanwezig bij enkel de juiste doelgroep.

Wil jij, net als Adecco, jouw doelgroep zo goed mogelijk bereiken? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.