Video

Michelin grijpt de aandacht van petrolheads middels een halfpage video

Michelin zet een halfpage video in waarmee het de aandacht van de autoliefhebber trekt. Deze mobiele advertentie toont Michelin dan ook in een automotive umfeld. De consument ziet een trailer waarin Michelin een kijkje geeft in de wereld van de vakmensen achter hun high-performance banden. 

 

Wil jij, net als Michelin, jouw doelgroep aanspreken met een relevante mobiele advertentie? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks

 

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.