Inspiratie

De Maag Lever Darm Stichting en MobPro grijpen de aandacht voor darmkanker

Aandacht voor darmkanker, dat is waar deze campagne om draait. Maart is internationaal uitgeroepen tot darmkanker maand. De Maag Lever Darm Stichting wil in deze maand mensen bewust maken van de ‘sluipende’ ziekte. In samenwerking met mediabureau Zoekhelden heeft MobPro een interactieve quizbanner gemaakt om mensen om op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de symptomen.

Darmkanker symptomen test

De doelgroep krijgt de keuze om tussen twee symptomen te kiezen. Slechts één hiervan is daadwerkelijk een symptoom van darmkanker. Deelnemers zien meteen of zij de vraag goed of fout beantwoorden, waarna zij de complete darmkankertest doen op de landingspagina. Immers, slechts één symptoom kunnen herkennen is niet genoeg. Met een gemiddeld interactieratio van 0,84% en conversieratio van 30% (afgeronde tests na een click) was het resultaat bovengemiddeld!

 

Ken jij alle symptomen van darmkanker? Test jouw kennis in de quizbanner, scan de QR code met je smartphone of klik hier (als je op smartphone zit).

 

Wil jij, net als de Maag Lever Darm Stichting, de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.