Diederick Ubels Digital Marketing Live DML 2017 Mobile
Nieuws

Mobile takes over op Digital Marketing Live! 2017

Donderdag 1 juni staat Diederick Ubels weer op het podium van Digital Marketing Live! En dít is waarom je zijn verhaal niet kunt missen:

In 2017 wordt mobile marketing digital marketing. Consumenten besteden meer tijd op smartphone dan op desktop of tablet. Dat komt omdat het aantal beschikbare platformen op smartphone meer en meer toeneemt. Consumenten gebruiken apps om te sporten, reizen, parkeren, shoppen, eten, de verwarming in huis aan te sturen of om via tv een serie te kijken. Voortdurend multitasken ze tussen die verschillende platformen en raken daarbij snel afgeleid.

Hoe bereiken merken consumenten nog? Die smartphoneverslaafde consument ergert zich aan irritante advertentie en lijkt enkel nog geboeid door high creative en relevante content. Hoe weet je waar de consument op zit te wachten? En hoe sluit dat steeds weer aan bij die verschillende mobiele platformen?

Op het Berlage podium laat Diederick zien hoe merken met data van henzelf, signalen vanuit de smartphone context en vanuit campagnes consumenten kunnen bereiken met steeds weer een relevante ervaring op het juiste moment op het apparaat die voor zo centraal staat in het leven.   

‘Advertentie ontwijkend gedrag & smartphoneverslaafd: hoe bereiken merken consumenten nog’, Diederick Ubels, donderdag 1 juni om 16:00 @ Berlage zaal (1e verdieping) bij Digital Marketing Live!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Tags:

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.