MobPro AMMA Awards ING Mobielste Bank Beste mediastrategie Winnaars
Nieuws

ING Mobielste bank van Nederland wint AMMA Award beste mediastrategie

ING wint de AMMA Award ‘beste mediastrategie’ voor de Mobielste bank van Nederland campagne.

Mobile-first strategie wint AMMA Award

Woensdag 24 mei reikte MWG de jaarlijkse AMMA Awards uit. ING viel in de prijzen voor beste mediastrategie met de Mobielste bank van Nederland-campagne eerder dit jaar. Een innovatieve strategie waarmee ING de eerste bank in Nederland was met een mobile first media-aanpak.

De vertical commercial stond centraal in deze campagne. Hiervoor ontwikkelde MobPro, in samenwerking met Mindshare, een mobiele contactstrategie waarbij eerst een vertical video enkel te zien was op smartphone en later ook op televisie – tevens verticaal. Immers, Nederland is mobieler dan ooit. Dat vraagt om een aanpak die minstens zo mobiel is.

Het effect van een mobile-first strategie

Samen met Mindshare en GfK onderzocht ING het effect van een dergelijke aanpak. Hierbij onderzocht MobPro wat het effect is van een in-app video op de merkherkenning van een consument.

Donderdag 1 juni om 11:20 uur, zaal 2, staat Diederick Ubels samen met Petra Bremer (ING) en Michelle van Waterschoot (GfK) op het podium van Digital Marketing Live! om te vertellen over het effect van deze campagne op brand metrics.

Digital Marketing Live! 2017

Wil je meer weten over een mobile contactstrategie? Op diezelfde dag laat Diederick ook zien hoe merken met data van henzelf, signalen vanuit de smartphone context en vanuit campagnes consumenten kunnen bereiken met steeds weer een relevante ervaring op het juiste moment op de verschillende mobiele platformen. Lees hier meer over de presentatie van Diederick tijdens DML17.

‘Advertentie ontwijkend gedrag & smartphoneverslaafd: hoe bereiken merken consumenten nog’, Diederick Ubels, donderdag 1 juni om 16:00 @ Berlage zaal (1e verdieping) bij Digital Marketing Live!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.