MobPro, Mobile Professionals, Michelin, CrossClimate+
Inspiratie

Michelin toont beste band van Nederland op mobiel

Michelin’s CrossClimate+ band is dit jaar verkozen tot beste band van het jaar 2017. Dit mag natuurlijk niet ongemerkt blijven. In samenwerking met MobPro zet Michelin een mobiele campagne in om Nederland bewust te maken van deze top band.  

Duidelijke boodschap

Michelin zet een mid size autoplay video in met een duidelijke boodschap; als het er echt op aankomt, laten Michelin banden je niet in de steek. Zo ziet de gebruiker meerdere personages die met spoed ergens moeten zijn en hoe de banden van Michelin ze hierbij helpen. Gebruikers in het umfeld automotive en het audience autoliefhebbers zien de autoplay video. Wanneer de video is afgelopen kan de gebruiker de verschillende banden bekijken door op de doorverwijs knop te drukken.

Wil jij, net als Michelin, jouw doelgroep aanspreken met een relevante mobiele advertentie? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.