MobPro, Mobile Professionals, Radler, Grolsch, Interscroller
Inspiratie

Grolsch verfrist mobiel Nederland

Het is zomer, eindelijk! Tijd voor een Grolsch 0.0% Radler. Hoe bereik je twee miljoen Nederlanders in slechts drie dagen via hun smartphones?

Grolsch zowel in het glas als op smartphones

Niets is lekkerder dan een Grolsch 0.0% Radler citroen op een zonnig terras. Nu de temperaturen omhoog vliegen is het verhaal van Grolsch immer relevant. Om ervoor te zorgen dat Grolsch 0.0% Radler in zo’n korte periode op dat moment top-of-mind is bij de doelgroep zet het diverse mobiele advertenties in. Immers, hoe is de doelgroep beter te bereiken dan via hun favoriete device?

Om maar liefst twee miljoen Nederlanders tussen de 25 en 40 jaar te bereiken, zet Grolsch het zware geschut in. Gebruikers binnen deze doelgroep zien verschillende advertenties in nieuws apps, sport en lifestyle. Sommigen zien de dorst-opwekkende halfpage advertentie, anderen zien een verfrissende beeldschermvullende interscroller.

Wil jij, net als Grolsch, jouw doelgroep snel en effectief betrekken bij jouw merk? Kom gerust eens met ons brainstormen in het MobPro Café! Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 0207028200. Dat vinden wij alleen maar leuk! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.