MobPro, Mobile Professionals, Skoda, voordeelweken
Inspiratie

Škoda combineert audio met display voor de private lease voordeelweken

Škoda staat voor een uitdaging: de doelgroep bereiken voor de Škoda private lease voordeelweken. Het automerk zet een mobiele campagne in om deze voordelen niet aan het publiek voorbij te laten gaan. Ook gaat Škoda innovatie niet uit de weg door een audio plus display campagne in te zetten.

De campagne is opgedeeld in twee delen; een audio deel en een display deel. Škoda laat de doelgroep middels een Spotify audioadvertentie weten van de voordeelweken. Gebruikers met een gratis Spotify account zien én horen de audio advertentie. Het deel van de doelgroep die de audioadvertentie meerdere keren heeft gehoord krijgt op een ander moment een midsize of fullsize display banner te zien. Deze display banners bezitten de mogelijkheid om door de verschillende modellen van Škoda te swipen. Zo kan de doelgroep in dit moment van het verhaal de juiste auto vinden door een simpele swipe.

Ook is er gekozen voor een derde deel, waarbij nogmaals de display banners worden vertoond. Škoda toont deze banners aan gebruikers die de Spotify advertentie niet horen. Dit maakt het mogelijk om een nulmeting te doen om zo de resultaten naast elkaar te leggen. Wat opvalt is het effect van een audioadvertentie met hierna een display banner. Deze vorm van adverteren levert namelijk een nog hoger resultaat dan de al hoge resultaten die bij enkel display advertenties worden waargenomen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.