MobPro, Mobile Professionals, Baywatch, the movie, Baywatch 2017
Nieuws

Paramount brengt Baywatch terug

Paramount staat voor de uitdaging om de nieuwe film Baywatch aan het jonge publiek te brengen. In samenwerking met MobPro creëert de filmproducent een mobiele campagne.

Vrouwen in de iconische rode badpakken en gebronsde mannen, Baywatch is back! Paramount verfilmt de TV-serie van vroeger, dit keer zonder Pamela Anderson maar met genoeg andere grote namen. Om de millennial doelgroep voor deze campagne, 15 tot 34 jaar, het best te bereiken zet Paramount mobiel in.

Gebruikers zien een middelgroot advertentieformaat met de hoofdrolspelers. Onderin de advertentie vindt de gebruiker een grote button die aanspoort om de video te kijken. Wanneer de gebruiker hierop klikt splitst het scherm zich in twee delen. Het bovenste deel laat de trailer zien. In de afbeelding eronder staat de premièredatum van de film. Wanneer de clip is afgelopen ziet de gebruiker een foto van de ‘Baywatch babes’ en de mogelijkheid om met één klik kaarten te kopen voor de film.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.