Inspiratie

Xenos bereikt doelgroep voor Summer Sale met locatietargeting

Ongewoon leuke artikelen uit alle windstreken van de wereld. Tijdens de Super Summer Sale biedt Xenos grote kortingen op het zomerassortiment. In samenwerking met MobPro zorgt Xenos ervoor dat consumenten niet alleen weten wát de koopjes zijn, maar ook wáár ze deze aanbiedingen konden vinden.

De uitdaging aan MobPro: hoe kunnen we impactvol aanwezig zijn om consumenten, specifiek via smartphones, bewust te maken van de Super Summer Sale bij Xenos en zo de kans te vergroten dat mensen zich naar de winkels te bewegen. Dus: hoe kan Xenos impact creëren voor de Super Summer Sale en de consument tegelijkertijd informeren over de dichtstbijzijnde Xenos winkel?

Xenos is binnen bereik doelgroep met locatietargeting

Hiervoor ontwikkelde MobPro een rich media uiting van middelgroot formaat. Met deze banner kunnen gebruikers, via een store locator, direct de dichtstbijzijnde Xenos winkel opzoeken. De door MobPro ontwikkelde campagne was alleen zichtbaar voor gebruikers binnen een bepaalde straal rondom Xenos winkels. De straal werd daarbij gebaseerd op de reisbereidheid van consumenten.

Xenos is én blijft top-of-mind dankzij retargeting

Naderhand zien exact dezelfde gebruikers door middel van retargeting wederom de uiting van Xenos. Met een impactvol formaat en frequente zichtbaarheid zorgt Xenos voor een meer top-of-mind positie van haar merk in het brein van consumenten.

Wil jij jouw doelgroep ook betrekken bij het merk? Ontdek welke mobile advertising oplossingen daarin kunnen betekenen. Bel 020-7028200 of mail jouw vraag naar info@mobpro.com. Op de hoogte blijven van de laatste mobile trends, tips en tricks? Schrijf hier je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Of krijg elke dag nieuwe mobile inspiratie in jouw LinkedIn nieuwsoverzicht en volg ons op LinkedIn.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.