Inspiratie

Hansaplast is top-of-mind bij doelgroep middels audience targeting

Het is zomer: tijd om op stap te gaan! Vergeet je niet je voeten te beschermen met Hansaplast blaarpleisters? Aan MobPro de uitdaging dit top-of-mind bij de doelgroep brengen.

Hansaplast is top-of-mind

Al ruim negentig jaar expert in het behandelen van alledaagse pijntjes en problemen. Sinds de uitvinding van de pleister in 1922 heeft Hansaplast haar assortiment doorontwikkeld en uitgebreid, onder andere met de blaarpleister. In samenwerking met MobPro zorgt Hansaplast er deze zomer voor dat consumenten comfortabel van de zon kunnen genieten.

Het vraagstuk voor MobPro: hoe kunnen we impactvol aanwezig zijn om de doelgroep van Hansaplast, specifiek via smartphones, te informeren over de (werking van) blaarpleisters. Hoe kunnen we de kans te vergroten dat mensen hun sport-, dans- en citytrip avonturen beschermd tegen blaren starten. In andere woorden: hoe komt Hansaplast top-of-mind?

Hansaplast bereikt specifieke doelgroep dankzij audience targeting

Om dit te bereiken ontwikkelt MobPro een mobile video advertising strategie. De campagne is gericht op (actieve) vrouwen met een leeftijd tussen de 25 en 45 jaar oud. Gebruikers binnen deze doelgroep krijgen een video advertentie van middelgroot formaat te zien. Om precies de juiste consumenten voor Hansaplast te vinden én te bereiken, zet MobPro audience targeting in. Met behulp van deze techniek zorgt MobPro ervoor Hansaplast top-of-mind is bij de beoogde doelgroep.

Wil jij jouw doelgroep ook betrekken bij het merk? Ontdek welke mobile advertising oplossingen daarin kunnen betekenen. Bel 020-7028200 of mail jouw vraag naar info@mobpro.com. Op de hoogte blijven van de laatste mobile trends, tips en tricks? Schrijf hier je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Of krijg elke dag nieuwe mobile inspiratie in jouw LinkedIn nieuwsoverzicht en volg ons op LinkedIn.

 

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.