Inspiratie

Vertical Friday: Radio 538

538 is een toonaangevende radiozender met hits van nu en vroeger en richt zich op mannen en vrouwen van 15 tot 49 jaar. Muziek luisteren kan de doelgroep almaar via andere alternatieven. Daarom staat de radiomarktleider voor een uitdaging: hoe kan 538 deze doelgroep blijven betrekken bij het merk?

538 kiest voor mobile vertical video

538 is altijd live. Altijd in het hier, altijd in het nu en altijd aan. Om die reden kiest 538 voor het medium waarmee de doelgroep ook altijd live en ‘aan’ staat, namelijk de smartphone. Om de zichtbaarheid van 538 onder de doelgroep te vergroten creëert MobPro een vertical video. Mensen kijken graag video’s en het bewegende beeld maakt relatief veel impact. Daarbij kiest MobPro voor een outstream display video, want (in tegenstelling tot een pre-roll formaat) behoudt 538 hiermee de videokwaliteit en vergroot het bereik onder de doelgroep.

Hierbij maakt MobPro de landscape video geschikt voor het verticale smartphone beeldscherm, de videolengte ingekort en ondersteunende tekst toegevoegd zodat de video ook zónder geluid begrijpbaar is.

Zo betrekt 538 de doelgroep op impactvolle wijze bij het merk. Wil jij ook indruk maken op de doelgroep met jouw video? Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.