Nieuws

MobPro genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50!

Woohoo, we zijn genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award 2017! De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.

Edwin, Diederick & Tim tijdens de uitreiking vorig jaar.

Vorig jaar hebben de vijfde plaats bemachtigd! Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht. Spannend!

Hier kun je alle genomineerden bekijken.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.