mobpro dmexco 2017 keulen
Nieuws

MobPro naar Dmexco in Keulen

Op 13 en 14 september 2017 verandert Keulen in het digitale epicentrum van de wereld. Alweer de negende editie van de Dmexco Conference vindt daar plaats. En daar is MobPro natuurlijk bij!

MobPro naar Dmexco 2017

Jaarlijks is Dmexco een belangrijke ontmoetingsplaats voor de wereldwijde digitale economie. Het is een onmisbaar evenement voor digitale bedrijven zoals Adobe, Amazon, Facebook, Vice en Paypal. Gedurende de twee dagen zullen meer dan 50.000 bezoekers vanuit de hele wereld maar liefst 90.000 vierkante meter platlopen, op zoek naar nieuwe business ideeën en opportunities.

Deze MobPro gezichten vind je terug op Dmexco dit jaar:

De headlines worden bekleed door onder andere Marc Prittchard van Procter & Gamble, Keith Weed van Unilever en natuurlijk Sir Martin Sorell van WPP.

Verwacht wordt dat onderwerpen zoals GDPR, viewability, blockchain en (nog steeds) video centraal staan dit jaar. Benieuwd naar onze bevindingen? Houd de MobPro blog in de gaten of volg ons via LinkedIn en Instagram voor live updates.

Live updates:

Donderdag 14:02

Adformatie publiceert video met Diederick

Adformatie vraagt aan Diederick wat dit jaar extra veel te zien is op Dmexco. Volgens Diederick is wederom ‘data’ hot topic, maar dit jaar meer dan voorgaande jaren om een speciale reden. Bekijk de video en ontdek waarom er dit jaar extra meer belangstelling is voor data dan voorheen.

Woensdag 13:26

Diederick voor de camera van Adformatie

Diederick Ubels, CEO van MobPro, wordt geïnterviewd door Adformatie. Diederick wordt gevraagd hoe het privacy landschap, ten aanzien van digital en mobile advertising, eruit gaat zien met de naderende General Data Protection Regulation (GDPR). En wat doet een partij, gespecialiseerd in mobile advertising, op Dmexco en welke antwoorden hopen wij te vinden? Nieuwsgierig naar de antwoorden van Diederick? Houd de MobPro blog in de gaten of kijk op de Dmexco channel van Adformatie.

Diederick voor de camera van Adformatie tijdens Dmexco 2017.

Woensdag 08:33

Team MobPro staat klaar om de eerste 90.000 vierkante meter van Dmexco te betreden. Vandaag staan ontmoetingen op de planning met bijvoorbeeld Google, Marktplaats en Inneractive. Mobiele telefoons in de aanslag en let’s go!

Mobpro dmexco 2017

Jeroen, Diederick, Tim en Dominiek klaar voor de start op Dmexco 2017 in Keulen.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.