Inspiratie

Independer gaat voor awareness met mobiele campagne

Independer maakt verzekeren gemakkelijk. Ook in de wereld van autoverzekeringen. Aan MobPro de uitdaging dit top-of-mind te brengen bij de doelgroep.

Independer stuurt richting top-of-mind

Independer onderhandelt met verzekeraars over de beste voorwaarden en scherpste prijzen. Daarnaast vergelijken ze het aanbod en adviseren ze consumenten. Zo zorgen ze ervoor voor dat jij de beste deal vindt. Samen met MobPro zorgt Independer ervoor dat consumenten Independer ook voor hun autoverzekering weten te vinden.

De uitdaging voor MobPro: hoe kunnen we impactvol aanwezig zijn om, specifiek via smartphones, top-of-mindness te realiseren bij de doelgroep van Independer?

Independer bereikt doelgroep middels audience targeting

Om dit te bereiken ontwikkelt MobPro een mobile advertising strategie gericht op het creëren van awareness. De mobiele campagne is een uitbreiding van de lopende ATL campagne voor de autoverzekeringen van Independer. Gebruikers krijgen een high impact formaat banner te zien, die past in de bestaande campagne.

De doelgroep bestaat uit mensen van boven de veertig jaar, die geïnteresseerd zijn in auto’s. MobPro zet audience targeting in om ervoor te zorgen dat de uiting exact deze beoogde doelgroep bereikt. Met behulp van deze techniek zorgt MobPro ervoor Independer top-of-mind komt bij de doelgroep.

Wil jij jouw doelgroep ook betrekken bij het merk? Ontdek welke mobile advertising oplossingen daarin kunnen betekenen. Bel 020-7028200 of mail jouw vraag naar info@mobpro.com. Op de hoogte blijven van de laatste mobile trends, tips en tricks? Schrijf hier je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Of krijg elke dag nieuwe mobile inspiratie in jouw LinkedIn nieuwsoverzicht en volg ons op LinkedIn.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.