Werken bij MobPro in Amsterdam online marketing
Nieuws

Dit zijn de nieuwe gezichten van MobPro

Ontmoet de nieuwe en slimme aanwinsten van MobPro. Zeg hallo tegen: Maartje, Jim, Nienke, Bob en Sanne:

Maartje: Een aantal zal haar wellicht herkennen. Want nu helemaal verzonken in de smartphone bij MobPro, voorheen het ‘buiten’meisje bij Kinetic. Ze is de toevoeging aan het accountteam en wil alles weten van adverteerders en hun relatie tot de consument. “Ik ben erg benieuwd naar hun vragen, verwachtingen en belangen”. Ze heeft als doel om adverteerders zoveel mogelijk te helpen bij inzichten met betrekking tot consumentenpsychologie. “En dan met name het gedragsaspect”, stelt ze, “hoe triggert een mobiele advertentie een consument precies?”. Wie weet zal ze jou die vraag binnenkort in levende lijve beantwoorden!

 

Jim: Onze A.I. professional. Hij studeert Kunstmatige Intelligentie (A.I.) aan de Universiteit van Amsterdam. “Na mijn studie Natuurkunde in Delft was ik op zoek naar een iets meer praktische inslag bij de theorie. Bij A.I. heb ik deze gevonden.” Jim’s ultieme doel is met A.I. medische diagnostiek te verbeteren: oftewel dr. House vervangen met algoritmes. “Maar daarvoor moet ik eerst leren programmeren. Dus dat is wat ik hier wil leren, goed programmeren. Anders dan bij mijn studie is het coderen hier veel concreter, echt productiecode schrijven. Ook is het feedbacksysteem een stuk sneller: je code wordt meteen besproken en ontleed. Gelukkig blijft er elke keer steeds iets meer van over, haha!”.

Sanne: “Ik wil hier alles leren over online marketing en ook de technische kant van het verhaal”. Want na een tijdje aan de keiharde sales kant te hebben gestaan als accountmanager bij Groupon, verlangt ze nu naar een rol van meer betekenis. “Ik wil zorg bijdragen aan succesverhalen van merken. Analyseren en monitoren waar kansen liggen en dat vertalen in optimalisatieslagen”.

Bob: Online marketing liefhebber pur sang. Nog voordat hij zijn studie International Marketing in Utrecht afronde, runde hij vanuit de collegebanken met een vriend een online marketingbedrijfje. Na zijn stage bij Hewlett Packard Enterprise in Barcelona en een rondtrek door Azië had hij zijn doel scherp: digital marketing expert worden bij een bedrijf waar innovatie en eigen inbreng speerpunten zijn. Hij vond MobPro. Hij bleef bij MobPro.

 

Nienke: content manager a.k.a. mobile journalist. Hoewel ze een heel (zelfs met research onderbouwd) paper zou kunnen schrijven over waarom iedereen gouden glitter schoenen zou moeten dragen, is het tech onderwerp toch favoriet. Ze schreef eerder al tech gerelateerde stukjes als communicatiemedewerker en als freelancer. Al een tijdje schrijft ze zich een slag in het rond voor MobPro. Hier kun je al haar woordkunstwerken bekijken.

Volg ons op Instagram voor meer behind-the-scenes. Ook onderdeel worden van het team? Check hier onze vacatures!

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.