Nieuws

Update: MobPro heeft de 30e plaats veroverd in de Deloitte Technology Fast 50!

Woohoo, we hebben de dertigste plaats in de Deloitte Technology Fast 50 award 2017 bemachtigd! De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

Gister werd de uitslag bekend gemaakt. De ranking werd gepresenteerd tijdens een galadiner in de Utrechtse Werkspoorkathedraal. De maar liefst 334% (!) groei die MobPro maakte, was goed voor de 30e plaats.

We pakken door vanavond op de uitreiking van de Deloitte Technology Fast50 Award! #deloitte #fast50 #mobpro

A post shared by MobPro (@mobpro.amsterdam) on

Hieronder meer over onze nominatie:

 

De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.

Edwin, Diederick & Tim tijdens de uitreiking vorig jaar.

Vorig jaar hebben de vijfde plaats bemachtigd.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.