Nieuws

Tech team update!

Graag willen wij jou voorstellen aan de gezichten achter onze snelle machines en slimme algoritmes. Maak kort kennis met het (bijna) complete tech team van MobPro:

Ook dit jaar mogen we ons weer één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland noemen. Daar aan de basis ligt natuurlijk ons zeer gewaardeerde tech team. Dag in dag uit zorgen Gijs, Nikos, Kees, Victor, Martijn, Robin, Jeppe, Jim en Edwin dat MobPro’s real-time bidding platform, op basis van de behoefte van merken, geautomatiseerd mee biedt op veilingen. Het doel: het tonen van relevante advertenties aan de juiste consumenten op smartphone.

Dat is nog een hele uitdaging, want het platform bestaat uit meer dan 100 servers in twee continenten. En het is afgesteld op het verwerken van 20.000 veilingen per seconde én de volume data die dat met zich mee brengt. Door de groei van het aantal campagnes en de nieuwe mogelijkheden staan zij elke dag weer voor tal nieuwe uitdaging.

Om die reden waren we halverwege dit jaar met hoge spoed op zoek naar knappe koppen om het team te versterken. Die hebben we gevonden, namelijk Jim, Martijn en Jeppe.

Jim is onze AI professional. Hij studeert Kunstmatige Intelligentie (AI) aan de Universiteit van Amsterdam. Jim is geen onbekend gezicht. In 2016 deed hij, samen met drie medestudenten, al onderzoek naar onze voorspellingsmodellen. Nu is hij hier om heel veel code te schrijven. Allemaal om onze machines nóg slimmer te maken.

Martijn is onze nieuwe back-end developer, a.k.a. onze data professional. Hij heeft zijn master in data science en gaat zich verdiepen in de ontwikkeling, intelligentie en infrastructuur van het platform met een speciale focus op – natuurlijk – data.

Uit Denemarken is daar Jeppe. Jeppe komt als front-end developer ons development team versterken. Hij gaat zich volledig op de ontwikkeling van ons dashboard storten.

We zeiden het al: het team is bij-na compleet. We zijn nog hard op zoek naar een software engineer. Ben jij een ervaren developer gespecialiseerd in Python? Of ken jij onze nieuwe developer? Bekijk hier de vacature. Of stuur dan een bericht naar diederick.ubels@mobpro.com of bel 020-7028200 voor de ins en outs van de functie.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Tags: , ,

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.