Nieuws

Data op dinsdag: het jaar van MobPro in cijfers

Elke dinsdag handige feiten waarmee jij de show steelt op je werk of op feesten. Deze week: het jaar 2017 bij MobPro in cijfers.

Mensen

Er zijn zeven mensen bijgekomen, en er hebben wat vogeltjes het nest verlaten. Het teller van het aantal MobProbians staat inmiddels op dertig!

Kroketten

Vrijdag betekent krokettendag hier bij MobPro. In totaal zijn er dit jaar zo’n 1293 kroketten verorberd dit jaar.

Splinternieuwe MobPro-biels

Begin dit jaar zijn er twee auto’s toegevoegd aan ons wagenpark. Uiteraard voorzien van MobPro branding.

 

Awards

Onze prijzenkast is dit jaar met drie shiny awards verrijkt: de Deloitte Fast 50 en een FD Gazelle. Én niet te vergeten: de VI footgolf cup.

Tony Chocolonely repen

160 repen zijn er dit jaar de deur uitgegaan. Niet meegerekend: de repen die er binnen de kantoorgrenzen doorheen zijn gegaan.

Podiumkunsten

12 keer stonden we op de bühne: van marketingbeurzen, tot collegezalen en in-house kennissessies.

Kaarsjes uitblazen

33 verjaardagen! 30 zelfgebakken taarten van de MobProbians passeerden de revue. In januari was daar natuurlijk het legendarische feest ter ere van het vijfjarige bestaan van MobPro in Nemo. Met macarons vierden we het tweejarige bestaan van de MobPro Blog in stijl. In december werd met een regenboogtaart alweer het zesde jaar van MobPro afgesloten.

Naar het buitenland

4 keer verliet een MobPro delegatie het land. Zo vlogen we naar MWC in Barcelona, dmexco in Keulen, Festival of Marketing in Londen en dotScale in Parijs.


Volgende week weer een nieuwe Data op Dinsdag. Kun je tot die tijd niet wachten? Bel 020-7028200 of mail naar contact@mobpro.com. We hebben altijd scherpe en bruikbare data paraat!

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.