Nieuws

Mobile marketing trends 2018

De tijd die men aan digitale media besteedt blijft toenemen. Hiervan spenderen we meer dan de helft van de tijd in apps op de smartphone. Hoe betrek je dit jaar de doelgroep bij jouw merk? Dit zijn de mobile marketing trends voor 2018.

Mobile trends in 2018

Mobiel is nu het meest gebruikte digitale apparaat. De helft van onze digitale mediatijd besteden we zelfs in-app. In het Mobile Marketing Trends 2018 whitepaper worden trends beschreven die vooruitzicht bieden op de korte en lange termijn ontwikkelingen op het gebied van de digitale markt, consumentengedrag en mobiele creatie.

Wat gaat er dit jaar gebeuren in de mobile marketing wereld? Lees nu onze whitepaper met dé mobile marketing trends van 2018!

Enkele trends uit het whitepaper:

  • Mcommerce
  • Conversational advertising
  • GDPR
  • In-app advertising
  • App Store Optimization

Download hier het whitepaper:
 

MobPro Mobile Marketing Whitepaper 2018


 

Wil jij jouw doelgroep ook betrekken bij het merk? Ontdek welke mobile advertising oplossingen daarin kunnen betekenen. Bel 020-7028200 of mail jouw vraag naar info@mobpro.com. Op de hoogte blijven van de laatste mobile trends, tips en tricks? Schrijf hier je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Of krijg elke dag nieuwe mobile inspiratie in jouw LinkedIn nieuwsoverzicht en volg ons op LinkedIn.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.