Nieuws

KiKa mobiliseert heel Nederland: ‘Ruim op voor Kika’

Vandaag begint de campagne: ‘Ruim op voor KiKa’. MobPro helpt graag mee en steunt de campagne met zichtbaarheid! Verkoop jij ook spullen voor KiKa?

Opruimen voor KiKa

Met de campagne wil stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) iedereen mobiliseren om hun zolders, kelders en andere bergingen eens goed op te ruimen en spullen te verkopen op Marktplaats. Op Marktplaats is een speciale pagina ingericht waar het aanbod te vinden is. Het geld dat hier voor deze spullen binnenkomt gaat naar een speciale KiKa-rekening. De opbrengst van de actie gaat naar de inrichting van de vierde verdieping van een kinderoncologisch centrum in Utrecht. Deze nieuwe verdieping van het Prinses Máxima Centrum opent in mei.

Zichtbaarheid

De fondsenwervende campagne is bedacht door Goud Uberconnected. MobPro draagt graag bij en steunt de campagne met zichtbaarheid op mobiel. Naast MobPro werken er nog veel meer partijen mee aan ‘Ruim op voor KiKa: TECH53, MacGyver Amsterdam / MacGyver Post, MacLoud Amsterdam, Postoffice Amsterdam, Edo Kars Photography, House of Retouch, Tone of Voice, David Lucieer, Dutch Casting, Das Banner, JCDecaux, Hilda van Oosterom, OpslagXL Sloterdijk en Susan & Bert Lammers. De campagne wordt ondersteund door rtv, outdoor, print, online en sociale media en loopt tot eind maart!

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.