mobile advertising
Inspiratie

Bavaria zet in op awareness met mobile video

Bavaria’s Premium Pilsener, al 298 jaar verfrissend. Aan MobPro de uitdaging het pils en het merk Bavaria top-of-mind te brengen bij de doelgroep.

Bavaria proost op mobile top-of-mind

In de brouwerij van Bavaria brouwt men al zeven generaties lang volgens een uniek familierecept. De uitdaging voor MobPro: hoe kunnen we, via smartphones, impactvol aanwezig zijn om een top-of-mind positie te realiseren bij de doelgroep van Bavaria?

Bavaria bereikt doelgroep met mobile video

Om dit te bereiken ontwikkelt MobPro een mobile advertising strategie gericht op het creëren van awareness. Gebruikers krijgen een bumper ad te zien, in de uiting wordt binnen zes seconden de boodschap overgebracht. Omdat video’s automatisch zonder geluid afspelen, is er voor gezorgd dat de boodschap ook zonder audio helder overkomt.

Omdat Bavaria een écht Brabants merk is, ligt de focus van de campagne op Noord-Brabant. De doelgroep wordt extra benaderd in de provincie Noord-Brabant. Dit gebeurt met behulp van locatie targeting. Naast locatie targeting, zet MobPro audience targeting in om de beoogde doelgroep te bereiken. Deze doelgroep bestaat uit mannen van tussen de 25 en 54 jaar oud. Met behulp van deze technieken creëert MobPro awareness voor Bavaria bij precies de juiste mensen.

Wil jij jouw doelgroep ook betrekken bij het merk? Ontdek welke mobile advertising oplossingen daarin kunnen betekenen. Bel 020-7028200 of mail jouw vraag naar info@mobpro.com. Op de hoogte blijven van de laatste mobile trends, tips en tricks? Schrijf hier je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Of krijg elke dag nieuwe mobile inspiratie in jouw LinkedIn nieuwsoverzicht en volg ons op LinkedIn.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.