mobile video advertising
Nieuws

Mobile video: reken af op basis van de ad lifecycle

Het succes van elke campagne is anders gedefinieerd. Daarom introduceert MobPro afrekenen op basis van van alle fases in de advertentie levenscyclus voor mobile video en display.

Afrekenen op basis van doelstelling

Advertenties worden vaak nog op basis van één inzicht ingekocht, namelijk (requested) impressies. Maar is dat wat een adverteerder met de uiting wilt bereiken, dat de advertentie enkel gereserveerd wordt? Of wil je ook zeker zijn dat ze de uiting zien, of een video gedeeltelijk uitkijken? Of zelfs helemaal? Waarom afrekenen op een andere metric dan de doelstelling?

De advertentie levenscyclus van mobile video en display

Het succes van elke campagne is anders gedefinieerd. Als adverteerder wil je een mediapartner afrekenen op datgeen wat voor jou succes betekent. Daarom biedt MobPro de mogelijkheid om af te rekenen op alle fases van de advertentie levenscyclus.

De advertentie levenscyclus van video is nóg gedetailleerder. Voor het serveren van mobile videoadvertenties kunnen adverteerders nu afrekenen op cost per video starts (video ingeladen), video plays (minimaal 3 seconden) of per uitgekeken video’s voor zowel 6 en 10 seconden video’s. Mits het gaat om een mobile proof video: een video die voldoet aan de technische specificaties van het mobiele device en aansluit bij hoe consumenten het device gebruiken.

Dus of jouw display campagne zich nu focust realiseren van zichtbaarheid, plays of uitgekeken video’s: je betaalt voor wat je wilt bereiken.

Mobile video inspiratie:

Outstream video van Bavaria

Contextuele video van Sunweb

Vertical video van Radio 538

Kijk hier voor nog meer video inspiratie:

MobPro’s mobiele formaten gids: video

Mobile video evenveel impact als tv-commercial

9 op de 10 mensen gebruikt smartphone rechtop

Vragen of MobPro’s mobile ad lifecycle? Of wil je een ratecard ontvangen? Neem contact op. Mail naar contact@mobpro.com of bel 020-702 8200.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.