mobile advertising professional robin
De mobiel van

De mobiel van Robin

Niets is zo persoonlijk als jouw smartphone. Jouw favoriete apps, foto’s, notities, muziek en contacten allemaal in dat kleine apparaatje. Om de MobProbians beter te leren kennen bekijken we vandaag de mobiel van Robin.

Robin is als accountmanager al ruim drie jaar onderdeel van de MobPro familie. Naast zijn accountmanager skills en mobile advertising knowledge, is hij befaamd om zijn sfeermakertalenten. Wat kunnen we ontdekken in zijn telefoon?

mobile advertising professional

Zeg, wat heb jij weinig apps. Wat voor app downloader ben jij?

“Ja, dat was tot een paar weken geleden wel anders. Mijn telefoon is laatst gecrashed en omdat ik mijn iCloud niet goed had ingesteld, was ik alles kwijt. De eerste paar dagen voelde het alsof ik een arm miste, zo’n ‘zielloze’ ongepersonaliseerde iPhone. Maar nu ben ik er eigenlijk juist erg blij mee: een schone lei. Al merk ik dat ik toch wel wat mis en mijn oude app persoonlijkheid terugkomt.

De afgelopen weken downloadde ik juist op behoefte. De eerste app die ik nodig had, was Parkline (de zakelijke app van Parkmobile, red.) om te parkeren. En mijn nieuwsapps, daar ben ik nogal verslaafd aan. Eerder downloadde ik alles wat los en vast zat. Ik hoor er dan over van anderen of ik kijk in de app store wat het nieuwste aanbod is. Mijn grootste miskoop? Een slaapapp die ik ooit kocht om mijn slaapritme te meten, voor ik bedacht dat ik mijn telefoon niet in mijn bed wilde hebben. Niet mijn best doordachte aankoop ooit.”

mobile advertising professional

Ik zie ook een ruim assortiment aan bezorgapps. Op je mok staat dat je een sinaasappelprofessional bent. Maar wat is nou je favoriete eten voor op de bank?

“Ik houd van de standaard besteldingen: Thais, sushi of pizza. Over ondoordachte aankopen gesproken: ik had laatst op een luie zondag geen zin om te koken. Dus, ik bestelde spareribs. Op zich is dat niet ondoordacht: wat dat wel was dat het restaurant nog geen drie minuten lopen van mijn huis zit, zij met de auto gingen en mega moesten omrijden, en mijn eten dus koud was toen het aankwam.”

Nu het leukste deel van elke smartphone-invasie: de foto’s. Je was al vroeg een mobile professional zie ik?

“Ha, ja, op deze foto was ik 2 jaar oud. Ik was een belangrijk telefoongesprek met Bert & Ernie aan het voeren, volgens mij. Deze vond ik toen ik laatst bij mijn ouders door fotoalbums van vroeger aan het bladeren was.”

Verder zie ik veel kattenfoto’s. Ik wist niet dat jij zo’n cat person was?

“Ja, dat was een interessant fenomeen. Ik moest laatst een paar weken op een kat passen en werd een instant cat person, terwijl ik daarvoor niet zoveel met katten had. Opeens moest elke schattige houding uitgebreid worden vastgelegd.“

Dat had ik niet achter je gezocht. Misschien is het dan tijd voor een nieuwe mok: occasional cat professional!

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.