Nieuws

MobPro staat in de Emerce 100 2018!

De dertiende editie van de Emerce 100 is uit. MobPro scoort wederom een felbegeerde notering in de lijst.

De Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin publiceren ze hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. De lijst is verdeeld in een vijftal gebieden, welke weer zijn onderverdeeld in categoriĆ«n. MobPro heeft weer een plek veroverd in de toplijst ‘Mobile & video advertising’, in het gebied ‘Media & advertising’.

Onderzoeksjournaliste in de categorie mobiel.

Tags: , ,

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.