Campagnemanager

MobPro, Mobile Professionals, is op zoek naar een daadkrachtige campagnemanager voor het inrichten en uitvoeren van mobiele marketingcampagnes voor grote Nederlandse adverteerders met als doel de merkresultaten de maximaliseren.

WAT IS ER AAN DE HAND?

De smartphone staat steeds meer centraal in het leven van consumenten. Dit biedt merken nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om hun doelgroepen te betrekken. Dat vraagt om een aanpak om een merkverhaal op de juiste manier te vertellen. MobPro biedt mobile advertising oplossingen die adverteerders daarbij helpen.

Als campagnemanager bij MobPro plan, initieer en draag jij zorg voor mobiele campagnes van grote Nederlandse A-merken. Je bent het interne adviesorgaan en campagne regisseur. Je adviseert hoe de doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken en je leidt een campagne van A tot Z. Je boekt campagnes in het systeem, analyseert de voortgang, zorgt ervoor dat KPI’s behaald worden, en nog liever, worden overtroffen.

Jouw rol als campagnemanager:

 • Accountmanagement ondersteunen in het ontwerpen van adviesplannen voor spraakmakende merken, zoals ING, Marktplaats en Unilever met als doel de merkresultaten te maximaliseren.
 • Inboeken, managen, monitoren en optimaliseren van mobiele campagnes in verschillende platformen: van het in-house gebouwde display inkoopsysteem (DSP) tot aan Facebook en Snapchat.
 • Rapportages maken, optimalisatie voorstellen aandragen en evaluaties opstellen aan de hand van campagneresultaten.
 • De vertaalmachine zijn tussen het technische en het commerciële team.
Werken bij MobPro vacatures in Amsterdam marketing media tech developers advertising media

HOE WERKEN WE?

Je werkt intensief samen met verschillende teams. Met de accountmanagers overleg je dagelijks over de mogelijkheden en ontwikkelingen van campagnes. Developers helpen jou bij het vertalen van de wensen en mogelijkheden die accountmanagers signaleren in de markt naar werkbare producten en toepassingen. En je wordt ondersteund door een team van drie ervaren mede-campagnemanagers én drie creatieve designers om van elke campagne weer een succes te maken.

Bekijk aan welke campagnes jij o.a. gaat werken:

WIE BEN JIJ?

De ultieme campagnemanager heeft analytisch inzicht. Of het nu views, clicks, interacties of installs zijn. Jij bent de bron van die data, jij weet hoe het te interpreteren en jij kunt op basis hiervan risico’s en mogelijkheden inschatten. Proactief ben je altijd op zoek vooruitgang, bij elke campagne én in jouw persoonlijke ontwikkeling.  

Eigenschappen die passen bij een campagnemanager:

 • Analytisch denkvermogen; de vaardigheid om data van elkaar te onderscheiden en dit te vertalen naar informatie.
 • Je bent in full control van alle campagnes, altijd volledig op de hoogte van alle actiepunten, tijdsplanningen, deliverables en deadlines;
 • Inventief en proactief: altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en neemt verantwoordelijkheid om deze direct aan te vliegen om het gewenste resultaat te behalen.
 • Verslaafd aan de energy rush van last-minute projecten, campagnes en strakke deadlines.
 • Communicatief vaardig en je kunt opbouwende feedback geven én incasseren.
 • Hbo of universitair opgeleid óf minstens een jaar aan werkervaring in (online) marketing of data gerelateerd.

WAT VALT ER TE HALEN? 

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 27 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken, zoals ING, Unilever, Parkmobile en Heineken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend mobiel mediabureau [1][2].

 • Een 40-urige werkweek tegenover een marktconform salaris.
 • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden om jouw zakelijke ambities waar te maken.
 • Samenwerken met collega’s die gek zijn op hun werk en barsten van energie, allemaal op hun eigen manier.
 • Een eigen Macbook.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café aan de Keizersgracht hartje Amsterdam.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.

Wil jij werken in hét centrum voor mobile advertising? Stuur een e-mail en jouw CV en ga in gesprek met Dominiek via do@mobpro.com. Wil je meer weten over MobPro of de vacature? Bel gerust voor meer informatie naar 020-7028204.

Werken bij MobPro Vacatures Amsterdam