Front-end (React) developer

Read this in English

MobPro, Mobile Professionals, is op zoek naar een ervaren front-end (React) developer die de usability en performance van de interface van ons real-time bidding platform perfectioneert en verder brengt. 


Wat is er aan de hand?

Wij hebben een geautomatiseerd platform dat, op basis van de behoefte van onze klanten, op meer dan 20.000 veilingen per seconde biedt. Met als doel: het tonen van relevante advertenties aan de juiste consumenten op smartphone.

Door het groeiende aantal advertentiecampagnes en -mogelijkheden ontwikkelt ons platform razendsnel. Hierdoor is de interface van het platform met bijbehorende features hoog toe aan vernieuwing. Jij bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de huidige interface. Voortdurend dienen zich nieuwe development kansen aan. Het is van belang dat jij, als ervaren front-end developer, deze pro-actief signaleert en aanpakt.

Jouw rol als front-end developer:

 • In samenwerking met de teams Sales en Operations stel je requirements op voor nieuwe features en updates aan de interface.
 • Met jouw React skills ontwerp en ontwikkel jij een interface die de complexiteit van ons platform kan verbergen voor de eindgebruiker.
 • De nieuwe interface zal via API’s met de backend communiceren. Backend-development ervaring is hierbij geen vereiste. Jij bepaalt welke API’s je nodig hebt en jouw collega developers leveren deze op.
Werken bij MobPro Vacatures Amsterdam

Hoe werken we?

In een team van 5-7 developers ontwikkelen we volgens agile strategie. We werken intensief samen met het Operations en Sales team. Zij maken de hele dag gebruik van de door jouw ontwikkelde interfaces en dashboard om reclamecampagnes in te stellen, te optimaliseren en monitoren. Zij detecteren nieuwe mogelijkheden, wij denken mee aan de technische invulling daarvan. Elke dag rollen we updates uit aan ons platform en ontvangen we direct feedback op de opgeleverde features.

Werken bij MobPro vacatures in Amsterdam marketing media tech developers advertising media

WIE BEN JIJ?

De ultieme UX professional heeft ervaring met het ontwikkelen van moderne web interfaces en een goed gevoel voor het presenteren van complexe data. Deze professional herkennen we aan zijn of haar uitstekende probleemoplossende vaardigheden, oog voor detail en drift om te leren.

De vaardigheden van de ideale front-end developer:

 • Professionele ervaring met het ontwikkelen van interfaces. Ervaring met React is een must.
 • Je hebt buitengewoon gevoel voor UX en design.
 • Je hebt kennis van HTML5, CSS, version control en bent up-to-date van de nieuwste Javascript ontwikkelingen (ES5, ES6, node, npm).
 • Ervaring in Python is voor ons een extra’tje.

Maar ook:

 • Je kunt goed luisteren naar de UX problemen en gemissen van Operations en Sales en vertaalt deze eenvoudig naar oplossingen en (nieuwe) features.
 • Je hebt het vermogen om zelfstandig mogelijkheden tot verbeteringen te signaleren en pakt deze pro-actief aan.

Bekijk het MobPro kantoor in deze 360 graden video:

Wat valt er te halen?

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 25 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom vormt technologie het hart van onze organisatie en hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend techbedrijf [1][2].

 • Salaris van €2.500 tot €3.500 per maand, afhankelijk van jouw skills en ervaring.
 • Een 32- tot 40-urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.

Wil jij werken aan high-performance systemen bij MobPro? Stuur een e-mail en jouw CV en ga in gesprek met Diederick Ubels via diederick.ubels@mobpro.com of 020-7028200. Of:


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp