HR Manager

MobPro is op zoek naar een junior HR manager die op jacht gaat naar de beste teamspelers en van hen de meest gedreven mobile professionals maakt.

WAT IS ER AAN DE HAND?

MobPro biedt mobile advertising oplossingen aan adverteerders om consumenten, middels advertenties, te bereiken via smartphones. MobPro bezit over de slimste technologieën, maar technologie zonder mensenkennis heeft geen waarde. Om die reden is MobPro aanhoudend op zoek naar de beste en meest ambitieuze professionals, oftewel A-players.

Als HR manager bij MobPro ben jij verantwoordelijk voor het recruitmentproces. Aan jou de taak de best mogelijke kandidaten aan te trekken en ervoor te zorgen dat de HR werkzaamheden op elke afdeling gestructureerd en soepel verlopen. Jij maakt Team MobPro compleet en draagt bij aan de zelfontplooiing van iedere werknemer.

Jouw taken als HR manager bij MobPro:

 • Het proactief benaderen van potentiële A-player kandidaten via diverse kanalen.
 • Signaleren en analyseren van HR ontwikkelingen en deze, in samenspraak met MT-leden, vertalen naar strategische HR doelstellingen en beleidsvoorstellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering hiervan.
 • Uitvoeren van administratieve taken: contractbesprekingen, opstellen van arbeidsovereenkomsten, nieuwe medewerkers invoeren, salarisadministratieve voorbereidingen, plannen van functioneringsgesprekken.
 • Opzetten van een leertraject voor werknemers, hen begeleiden bij hun ambitieuze leerdoelen en aanreiken van kennis- en opleidingsmogelijkheden.
 • Opbouwen van relaties met onderwijsinstellingen voor het aanlokken van aanstormende talenten en/of stagiaires.

Bekijk ons op Instagram:

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

HOE WERKEN WE?

Samen met de leden van het MT stel je de HR behoeftes vast, definieer je strategische doelstellingen en ontwikkel je een passend voorstel. Vervolgens ben jij de owner van de juiste uitvoering hiervan. Op eigen houtje start jij HR-projecten op, benader jij potentiële kandidaten, voer je administratieve zaken uit, ontwikkel en doorloop je het leertraject van iedere werknemer. Daarnaast ondersteunt marketing jou bij het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en het uitdragen van de employer branding. Met de officemanager spar je over werkplekmanagement.

Werken bij MobPro Vacatures Amsterdam

WIE BEN JIJ?

De ultieme HR manager is een zelfstarter. Je bent namelijk de eerste en enige in de rol HR manager. Dit betekent dat je volop de kans krijgt om deze naar eigen inzicht in te richten, maar ook dat je een grote verantwoordelijkheid draagt. Je weet mensen gemakkelijk te doorgronden en je haalt alles uit de kast om de best mogelijke kandidaten te enthousiasmeren en ontplooien tot waardevolle en energieke mobile professionals

De vaardigheden van onze ideale HR manager:

 • Een hbo of wo studie in Human Resource Management afgerond. Één jaar werkervaring is een pré.
 • Zelfstandig werk jij optimaal. Je durft ongevraagd adviezen te geven en projecten op te starten, maar je weet ook precies wanneer en hoe je de juiste mensen aanhaakt.
 • Je bent een geloofwaardig adviseur, want je weet je feilloos uit te drukken in de Nederlandse taal en hebt de overtuigingskracht om MT-leden, werknemers en natuurlijk potentiële kandidaten te enthousiasmeren.
 • Je bent in full control van alle processen, altijd volledig op de hoogte van de actiepunten, tijdsplanningen en verantwoordelijkheden.
 • Je bent een coach. Door goed te luisteren weet jij uitgesproken én niet uitgesproken behoeftes van (potentiële) werknemers te doorgronden en te analyseren. Je helpt anderen zoveel mogelijk om hun eigen ambities waar te maken.
 • In het bezit van een rijbewijs (B), zodat je flexibel en op eigen houtje potentiële kandidaten kan opzoeken.
Werken bij MobPro vacatures in Amsterdam marketing media tech developers advertising media

WAT VALT ER TE HALEN?

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 27 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken, zoals ING, Unilever, Parkmobile en Heineken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend mobiel bureau [1][2].

 • Een 40-urige werkweek tegenover een marktconform salaris.
 • Samenwerken met collega’s die gek zijn op hun werk en barsten van energie, allemaal op hun eigen manier.
 • De kans om jezelf, binnen afzienbare periode, te ontplooien tot de bedreven HR professional die jij wilt zijn.
 • Een eigen Macbook.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café aan de Keizersgracht hartje Amsterdam.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.

Wil jij werken in hét centrum voor mobile advertising? Stuur een e-mail en jouw CV en ga in gesprek met Diederick Ubels via diederick.ubels@mobpro.com of 020-7028200.