Multimedia Designer

Multimedia designer

Ben jij een écht design talent en knutsel jij het liefst aan betoverende grafische kunstwerkjes? MobPro, Mobile Professional, is op zoek naar een Multimedia Designer.

Wat is er aan de hand?

MobPro is een mobiel mediabureau. Elke dag werken hier 30 professionals aan de concepting, het plaatsen en live optimaliseren van legio advertentiecampagnes op smartphones. Dagelijks proberen we consumenten op mobiel te overdonderen met de allermooiste advertenties. Denk aan interactieve display banners en video advertising die je terugziet op mobiele websites, in reguliere apps en platformen zoals Facebook, Snapchat en zelfs Spotify.

Het aantal mobiele advertentiecampagnes groeit en groeit, dus ons designteam kan wel hulp gebruiken.

Jouw rol als multimedia designer:

 • Ontwerpen en bouwen van mobile first, high-end quality banners en video’s, geschikt voor diverse online platformen.
 • Intensief samenwerken met campagne- en accountmanagers om het merkverhaal in het juiste beeld te vertalen.
 • Inbrengen van creatieve input zodat we samen het beste resultaat bereiken met grafische vormgeving.

Ons designteam

Dominiek

Corinne

Stijn

Andreea

Hoe werken we?

In een team van drie designers ontwikkelen we elke dag talrijke advertenties. In de ochtend werk je aan de nieuwe uitingen voor Netflix of Heineken. ‘s Middags maak je briljante banners voor H&M, Suzuki of Unilever. Tussendoor leg jij je toe op de ontwikkelingen in het creatieve vakgebied en verken je of deze mogelijk interessant zijn voor jouw werk. We werken intensief samen met het campagne management en accountmanagement team. Samen vertaal je uiteindelijk de doelstellingen en wensen naar een effectieve, creatieve uiting.

Innovating you

Do one thing, and do it really well. Wij geloven in jouw expertise en willen jou de mogelijkheid bieden om daarin uit te blinken. Zodat jij de professional kunt worden die jij wilt zijn.

Together we'll make it happen

Werk samen met enthousiaste collega’s die echt houden hun ‘werk’, altijd op zoek zijn naar een nieuwe energie en de ruimte krijgen om hun visie te ontwikkelen, allemaal op hun eigen manier. 

Wie ben jij?

Je bent net klaar met jouw opleiding en je hebt zin om al jouw kennis en creativiteit tot leven te brengen bij een energieke club. Je bent een alleskunner op het gebied van design, je hebt een liefde voor video(creatie) en ziet steevast hoe het nét even beter kan.

De skills van een multimedia designer:

 • Opgeleid in multimedia design of grafische vormgeving.
 • Je signaleert design opportunities snel, weet mensen te overtuigen van een betere aanpak en pakt deze pro-actief aan.
 • Bedreven met programma’s voor digitale beeldbewerking zoals Adobe Illustrator, Adobe Premiere pro en Photoshop. Kennis van HTML en Javascript is een pre.
 • Ervaring met creatie van video voor verschillende platformen (Facebook,YouTube, Instagram e.d.).
 • Je informeert je over nieuwe ontwikkelingen in het creatieve werkveld. Niet omdat het ‘moet’, maar omdat je daadwerkelijk geïnteresseerd bent in jouw vak.
 • Projectmatig werken is jouw ding: goed georganiseerd, overzichtelijk en verslaafd aan de energy rush van last-minute projecten en strakke deadlines.

Wat valt er te halen?

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 30 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom vormt technologie en creativiteit het hart van onze organisatie en hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend techbedrijf [1][2].

 • Energieke werkervaring met doortastende collega’s en afwisselende projecten; no boring days-garantie.
 • Héél veel kennis over mobile advertising.
 • Een 40-urige werkweek.
 • Een marktconform salaris, een goede MacBook, reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.
Bekijk MobPro op Instagram:
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Solliciteer bij MobPro!

Word je warm van deze functie? En past jouw profiel bij deze job? Verstuur dan je CV plus een onderbouwing naar Jaïr de Winter. Wil je meer weten over MobPro en de functie? Bel gerust, dat vinden wij alleen maar leuk! 

Contact

Jaïr de Winter jair.de.winter@mobpro.com (020)7028200

Werktijden

Maandag - donderdag: 09:00 t/m 17:30 Vrijdag: 09:00 t/m 17:30, vanaf 17:30 borrelen

Waar zitten we

Nieuwe Keizersgracht 43, 1018VC Amsterdam Centrum Telefoonnummer: (020)7028200