Junior accountmanager

ACCOUNTMANAGER (JUNIOR)

MobPro, Mobile Professionals, is op zoek naar een junior accountmanager die oprecht luistert naar de behoeftes van grote Nederlandse adverteerders en effectieve oplossingen aanreikt.

Wat is er aan de hand?

De smartphone staat steeds meer centraal in het leven van consumenten. Dit biedt merken nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om hun doelgroepen te betrekken. Dat vraagt om een aanpak om een merkverhaal op de juiste manier te vertellen. MobPro biedt mobile advertising oplossingen die adverteerders daarbij helpen.

Als accountmanager mobile advertising ben jij de mobile expert aan de zijde van grote Nederlandse A-merken. Jij luistert aandachtig naar hun inzichten, doelen en uitdagingen van deze merken en reikt hen een effectieve oplossing.

Jouw rol als junior accountmanager:

 • Je vervult de behoeftes van al bestaande klantrelaties en legt hen in de watten, met als doel de relatie te onderhouden. Samen met ervaren accountmanagers kijk jij waar deze uit te bouwen.
 • Je detecteert de expliciete en impliciete behoeftes van adverteerders en verduidelijkt hoe MobPro waarde kan toevoegen.
 • Jij hebt begrip van de doelstelling(en) van de klant en daarmee ondersteun je de campagnemanagers bij het ontwerpen van mobile advertising campagneplannen.
 • Samen met de campagnemanagers zorg je voor een concrete uitvoering van de campagne. Zij hebben de handen aan de knoppen, jij houdt de grip op het resultaat.

Maak alvast kennis met:

Dominiek

Onze managing director. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Niet alleen bij ons op de werkvloer, maar in heel de markt. 

Robin

Aandachtig luisteren, verzorgen en charmeren. Als accountmanager laat Robin klanten dansen op tafels. 

Sanne

Niets ontgaat Sanne. Als campagnemanager heeft ze haar oog continu op de grafieken. Ze weet precies wat succes nodig heeft. 

Stijn

De multimedia media met magie. Stijn tovert simpele plaatjes moeiteloos om tot grafische mobiele kunstwerkjes.

Hoe werken we?

Per merk werk je intensief samen een team van campagnesmanagers en designers. Samen inspireer en motiveer je elkaar om van elke campagne een succes te maken. Je wordt bijgestaan door ervaren accountmanagers die jou waardevolle tips en tricks geven. Daarnaast ondersteunt het team van developers jou bij het vertalen van specifieke oplossingen waar de markt (of jouw klant) behoefte aan heeft.

Innovating you

Do one thing, and do it really well. Wij geloven in jouw expertise en willen jou de mogelijkheid bieden om daarin uit te blinken. Zodat jij de professional kunt worden die jij wilt zijn.

Together we'll make it happen

Werk samen met enthousiaste collega’s die echt houden hun ‘werk’, altijd op zoek zijn naar een nieuwe energie en de ruimte krijgen om hun visie te ontwikkelen, allemaal op hun eigen manier. 

Wie ben jij?

Je staat aan het startpunt van je carriere, je bent nieuwsgierig en hebt een helder doel voor ogen. Je hebt aan een half woord genoeg om de handen uit de mouwen te steken. Van nature ben jij een kletser, diegene die altijd alles pro-actief regelt en dat doe je met jouw oog voor commercie.

De vaardigheden van onze ideale junior accountmanager:

 • Een HBO/WO studie afgerond, bij voorkeur in de richting Marketing, Management of Communicatie
 • Relevante werkervaring is niet vereist, maar je hebt een helder doel voor ogen: jezelf ontwikkelen tot een mobile advertising professional.
 • Je zoekt graag gezelschap op, kletst eenvoudig en weet jezelf gemakkelijk te beargumenteren.
 • Hoewel goed gebekt, weet je ook wanneer je mond te houden en aandachtig te luisteren. Je bent namelijk oprecht geïnteresseerd in mensen en vraagt door, omdat je ze graag wilt begrijpen en helpen.
 • Je hebt een neusje voor niet uitgesproken behoeftes of onvrede. Met de juiste begeleiding weet jij dit te turnen in kansen.
 • Je houdt niet van aanlummelen, je neemt (van nature) snel het initiatief en stelt graag duidelijke afspraken op.
 • Je bent weetgierig. Je wordt gestuurd door een innerlijke drang om de wereld om je heen te begrijpen. Je hebt FOMO als het gaat nieuwe kennis absorberen, want jij wilt je ontwikkelen tot de beste professional.

Wat valt er te halen?

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 30 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom vormt technologie en creativiteit het hart van onze organisatie en hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend techbedrijf [1][2].

 • Energieke werkervaring met doortastende collega’s en afwisselende projecten.
 • Volledig begrip over het digitale medialandschap; hoe advertising tot stand komt en welke partijen daaraan meehelpen.
 • Mogelijkheid tot het uitbreiden van je professionele netwerk.
 • Een 40-urige werkweek.
 • Een marktconform salaris, een goede MacBook, reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Bekijk MobPro op Instagram:
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Solliciteer bij MobPro!

Word je warm van deze functie? En past jouw profiel bij deze job? Verstuur dan je CV plus een onderbouwing naar Jaïr de Winter. Wil je meer weten over MobPro en de functie? Bel gerust, dat vinden wij alleen maar leuk! 

Contact

Jaïr de Winter jair.de.winter@mobpro.com (020)7028218

Werktijden

Maandag - donderdag: 09:00 t/m 17:30 Vrijdag: 09:00 t/m 17:30, vanaf 17:30 borrelen

Waar zitten we

Nieuwe Keizersgracht 43, 1018VC Amsterdam Centrum Telefoonnummer: (020)7028200