Campagnemanager

CAMPAGNEMANAGER

MobPro, Mobile Professionals, is op zoek naar een junior campagnemanager die meedenkt aan mobile advertising oplossingen voor grote Nederlandse adverteerders.

Wat is er aan de hand?

De smartphone staat steeds meer centraal in het leven van consumenten. Dit biedt merken nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om hun doelgroepen te betrekken. Dat vraagt om een aanpak om een merkverhaal op de juiste manier te vertellen. MobPro biedt mobile advertising oplossingen die adverteerders daarbij helpen.

Als campagnemanager vertaal jij de vraag van grote Nederlandse A-merken naar een effectieve oplossingen die aansluiten bij de doelstellingen van die merken. Ook ben jij de regisseur van de campagne: je zorgt dat de mobiele campagnes vlekkenloos verlopen, van begin tot eind.

Jouw rol als junior campagnemanager:

 • Jij bent het aanspreekpunt van adverteerders. Je weet alle in’s en out’s over jouw campagnes en beantwoordt hun campagnegerelateerde vragen moeiteloos.
 • Meedenken aan mobile advertising plannen voor spraakmakende merken, zoals ING, Parkmobile en Unilever, met als doel de merkresultaten te maximaliseren.
 • Zelfstandig coördineer jij de uitvoering van campagnes.
 • Met de doelstellingen van adverteerders in het vizier evalueer je de resultaten nauwlettend. Jij draait aan de knoppen om de uitkomsten naar een hoger niveau te tillen.

Maak alvast kennis met:

Dominiek

Onze managing director. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Niet alleen bij ons op de werkvloer, maar in heel de markt. 

Robin

Aandachtig luisteren, verzorgen en charmeren. Als accountmanager laat Robin klanten dansen op tafels. 

Sanne

Niets ontgaat Sanne. Als campagnemanager heeft ze haar oog continu op de grafieken. Ze weet precies wat succes nodig heeft. 

Stijn

De multimedia media met magie. Stijn tovert simpele plaatjes moeiteloos om tot grafische mobiele kunstwerkjes.

Hoe werken we?

Je werkt intensief samen met de accountmanager en het creatieteam het mobile advertisingplan in de praktijk te brengen en van campagnes een succes te maken. Je wordt geïnspireerd door een hecht team van 6 campagnemanagers. Daarnaast ondersteunt het team van developers jou bij het vertalen van specifieke oplossingen waar jouw adverteerder behoefte aan heeft.

Innovating you

Do one thing, and do it really well. Wij geloven in jouw expertise en willen jou de mogelijkheid bieden om daarin uit te blinken. Zodat jij de professional kunt worden die jij wilt zijn.

Together we'll make it happen

Werk samen met enthousiaste collega’s die echt houden hun ‘werk’, altijd op zoek zijn naar een nieuwe energie en de ruimte krijgen om hun visie te ontwikkelen, allemaal op hun eigen manier. 

Wie ben jij?

Je staat aan het startpunt van jouw carrière, je bent nieuwsgierig en onderzoekend. Je signaleert opvallendheden snel en je hebt aan een half woord genoeg om de handen uit de mouwen te steken. Jouw vrienden omschrijven je dan ook als een aanpakker, iemand met een helder doel voor ogen.

De vaardigheden van onze ideale junior campagnemanager:

 • Een HBO/WO studie afgerond, bij voorkeur in de richting Marketing, Management of Communicatie
 • Relevante werkervaring is niet vereist. Kennis over social platformen zoals Facebook, Twitter, Instagram en/of Snapchat is een pré.
 • Analytisch: je hebt een goed gevoel voor trends, ziet snel de kern van een vraagstuk en hebt altijd een overzicht van de consequenties van bepaalde keuzes.
 • Hoewel je de zaken goed bekijkt, blijf jij niet hangen in beschouwing. Je houdt niet van aanlummelen, je neemt (van nature) snel het initiatief.
 • Je zoekt graag gezelschap op, kletst eenvoudig en spontaan.
 • Een multitasker: goed georganiseerd, overzichtelijk en verslaafd aan de energy rush van last-minute projecten en strakke deadlines. Je voelt je daarvoor verantwoordelijk.
 • Je bent weetgierig. Je wordt gestuurd door een innerlijke drang om de wereld om je heen te begrijpen. Je hebt FOMO als het gaat nieuwe kennis absorberen, want jij wilt je ontwikkelen tot de beste professional.

Wat valt er te halen?

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 30 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom vormt technologie en creativiteit het hart van onze organisatie en hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend techbedrijf [1][2].

 • Energieke werkervaring met doortastende collega’s en afwisselende projecten.
 • Volledig begrip over het digitale medialandschap; hoe advertising tot stand komt, welke tools er zijn en welke partijen daaraan meehelpen.
 • Mogelijkheid tot het uitbreiden van je professionele netwerk.
 • Een 40-urige werkweek.
 • Een marktconform salaris, een goede MacBook, reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Bekijk MobPro op Instagram:
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Solliciteer bij MobPro!

Word je warm van deze functie? En past jouw profiel bij deze job? Verstuur dan je CV plus een onderbouwing naar Jaïr de Winter. Wil je meer weten over MobPro en de functie? Bel gerust, dat vinden wij alleen maar leuk! 

Contact

Jaïr de Winter jair.de.winter@mobpro.com (020)7028218

Werktijden

Maandag - donderdag: 09:00 t/m 17:30 Vrijdag: 09:00 t/m 17:30, vanaf 17:30 borrelen

Waar zitten we

Nieuwe Keizersgracht 43, 1018VC Amsterdam Centrum Telefoonnummer: (020)7028200