Front-end (React) Developer

Front-end (react) Developer

MobPro, Mobile Professionals, is op zoek naar een ervaren front-end (React) developer die de usability en performance van de interface van ons real-time bidding platform perfectioneert en verder brengt.


 

Wat is er aan de hand?

Wij hebben een geautomatiseerd platform dat, op basis van de behoefte van onze klanten, op meer dan 20.000 veilingen per seconde biedt. Met als doel: het tonen van relevante advertenties aan de juiste consumenten op smartphone.

Elke maand opereren we aan tientallen mobile advertising campagnes. Hiervoor gebruiken account- en campagnemanagers de interface om campagnes in te boeken, te monitoren en te optimaliseren.

Door het groeiende aantal advertentiecampagnes en -mogelijkheden ontwikkelt ons platform razendsnel. Hierdoor is de interface van het platform met bijbehorende features hoog toe aan vernieuwing. Jij bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de huidige interface. Voortdurend dienen zich nieuwe development kansen aan. Het is van belang dat jij, als ervaren front-end developer, deze pro-actief signaleert en aanpakt.

Jouw rol als front-end developer:

 • Met jouw React skills transformeer jij complexe concepten tot simpele, vloeiende en indrukwekkende interfaces.
 • In samenwerking met de account- en campagnemanagers stel je requirements op voor nieuwe features en updates aan de interface.
 • De nieuwe interface zal via API’s met de backend communiceren. Jij bepaalt welke API’s je nodig hebt en jouw collega developers leveren deze op.

Maak alvast kennis met het team:

Gijs

Onze tech director. Zijn dosis enthousiasme werkt aanstekelijk. Niet alleen op de werkvloer, maar ook als hij zijn zinnen heeft gezet op een potje tafeltennis. 

Kees

Data is niet veilig voor Kees. Hij doet alles om gegevens boven water te krijgen. Als data engineer houdt hij onze machine slim en krachtig. 

Maria

Maria is gek op het plannen en implementeren van software-architecturen! Ze verliet Lissabon om zich als back-end developer te voegen bij MobPro.

Victor

Deze Canadese Python developer neemt niets zomaar aan. Of het nu gaat over machine learning, of over de beste maple syrup. De discussie is aan!

Hoe werken we?

In een team van 7 developers ontwikkelen we volgens agile strategie. Samen met backend developers coördineer je veranderingen aan de API. Daarnaast werken we intensief samen met account- en campagnemanagers. Zij maken de hele dag gebruik van de door jouw ontwikkelde interfaces en dashboard om reclamecampagnes in te stellen, te optimaliseren en monitoren. Zij detecteren nieuwe mogelijkheden, wij bedenken de technische invulling daarvan. Elke dag rollen we updates uit aan ons platform en ontvangen we direct feedback op de opgeleverde features.

Innovating you

Do one thing, and do it really well. Wij geloven in jouw expertise en willen jou de mogelijkheid bieden om daarin uit te blinken. Zodat jij de professional kunt worden die jij wilt zijn.

Together we'll make it happen

Werk samen met enthousiaste collega’s die echt houden hun ‘werk’, altijd op zoek zijn naar een nieuwe energie en de ruimte krijgen om hun visie te ontwikkelen, allemaal op hun eigen manier. 

Wie ben jij?

Je hebt professionele ervaring met het ontwikkelen van interfaces. Niet alleen websites, maar ook andere applicaties. Je hebt een goed gevoel voor het presenteren van complexe data en hebt uitstekende probleemoplossende vaardigheden. Je signaleert problemen snel, pakt door en kent meerdere wegen die naar Rome leiden.

De vaardigheden van de front-end developer:

 • Minimaal 1 jaar ervaring met React/Redux is een must en je hebt kennis van HTML5, CSS en version control.
 • Professionele ervaring met het ontwikkelen van interfaces van niet alleen websites, maar ook applicaties.  
 • Je hebt buitengewoon gevoel voor UX en design.
 • Je bent up-to-date van de nieuwste Javascript ontwikkelingen (ES6, node, npm/yarn). Jij kunt ons vertellen welke nieuwe mogelijkheden we wel en niet kunnen implementeren.
 • Ervaring in automated testing zou een mooi extraatje zijn.

Maar ook:

 • Je kunt goed luisteren naar de UX problemen en gemissen van account- en campagnemanagers en vertaalt deze eenvoudig naar oplossingen en (nieuwe) features.
 • Je houdt niet van aanlummelen. Je signaleert verbeteringen vlot en neemt (van nature) snel het initiatief om nieuwe features daadwerkelijk uit te rollen.
 • Je bent weetgierig. Je wordt gestuurd door een innerlijke drang om, niet alleen de wereld van Javascript en UX, maar ook de rest van de wereld om je heen te begrijpen.

Wat valt er te halen?

MobPro is de grootste mobile advertising speler in Nederland. Vanuit hartje Amsterdam werken 30 gedreven mobile consultants, creative developers en software engineers aan mobile advertising oplossingen voor A-merken. De snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor een levendige markt. Daarom vormt technologie het hart van onze organisatie en hechten we veel waarde aan eigen inbreng en initiatief om continu te innoveren. Ieder heeft zijn of haar specialisme en samen brengen we elkaar verder. Zo zijn we een succesvol en snelgroeiend techbedrijf [1][2].

 • Salaris van €2.500 tot €3.500 per maand, afhankelijk van jouw skills en ervaring.
 • Energieke werkervaring met doortastende collega’s en afwisselende projecten.
 • Reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling zodat je er later net zó comfortabel bij zit.
 • Een 40-urige werkweek.
 • Elke dag een goed verzorgde, en bovenal, gezellige lunch in het MobPro Café.
 • Bootcamp op maandag, borrel op vrijdag, onbeperkt bezoek aan de Hortus Amsterdam en een té gekke trip aan het eind van het jaar.
Bekijk ons op Instagram:
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
WhatsApp
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contact us!

Interested in this vacancy? To apply please e-mail a brief cover note and CV  to Jaïr de Winter. Want to learn more about the specifics of the role? Give us a call!

Contact

Jaïr de Winter jair.de.winter@mobpro.com (020)7028218

Working hours

Monday - Thursday: 9AM t/m 5:30PM Friday: 9PM t/m 05:30PM (drinks starting from 5PM).

Office

Nieuwe Keizersgracht 43, 1018VC Amsterdam City Centre (020)7028200